top of page

Paper activities for children's hospital packages

Public·95 members

Daniel Harrison
Daniel Harrison

Які кольори найкраще виглядають у літньому жіночому гардеробі?

Останнім часом помітила, що мій літній гардероб ніби складається з випадкових речей: окремо все подобається, а разом поєднати складно. Перед вихідними хотіла зібрати кілька легких образів для прогулянки, роботи й вечері з подругою, але знову застрягла на кольорах. Подивилася кілька прикладів

і тепер думаю, чи краще влітку робити ставку на світлі спокійні відтінки, чи все ж додавати більше яскравих кольорів? Які кольори, на вашу думку, найкраще виглядають у літньому жіночому гардеробі?

9 Views

Мені здається, що для літа найзручніше мати основу з нейтральних кольорів, а вже до неї додавати щось яскравіше. Наприклад, молочний, пісочний, світло-блакитний або м’який сірий легко поєднуються між собою і не виглядають важко в спеку. А якщо хочеться настрою, можна додати кораловий, зелений, жовтий або насичений синій у вигляді топа, сумки чи спідниці. Я так роблю вже другий сезон, і стало набагато простіше збирати образи. Ще помітила, що світлі речі часто виглядають дорожче, навіть якщо вони дуже простого крою. Головне, щоб тканина була приємна й не просвічувала занадто сильно.

Members

• Sofiya Vagilevich
    Sofiya Vagilevich
  • Lukas Müller
    Lukas Müller
  • Арно Дориан
    Арно Дориан
  • Olesya Solonenkova
    Olesya Solonenkova
  • Luxee1
    Luxee1
bottom of page